«Δίκαιο και Οικονομία» Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών | Λονδίνο, Απρίλιος 2024
18155
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18155,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_non_responsive

Λονδίνο, Απρίλιος 2024

Tο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

«Δίκαιο και Οικονομία» του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Λονδίνο

18.04.2024–21.04.2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκπαιδευτική Εκδρομή στο Λονδίνο που οργάνωσε το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δίκαιο και Οικονομία – Master in Law and Economics» του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των φοιτητών και την δημιουργία γέφυρας επικοινωνίας, στοχεύοντας στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας των μεταπτυχιακών φοιτητών και την επαύξηση του δικτύου επαφών τους για διεθνείς ακαδημαϊκές και επαγγελματικές συνεργασίες.

 

Πιο συγκεκριμένα οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού «Δίκαιο και Οικονομία – Master in Law and Economics» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάλεξη με θέμα «Introduction to Law & Economics» του Dr. Garry Gabison στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου.

 

Σημαντική επίσης ήταν η επίσκεψη στην Δικηγορική Εταιρεία Clyde & Co με ομιλίες από τους Harry Swinton, Phoebe Bates, Ioanna Tsekoura, Maria Kaperoni, George Grammer-Taylor and Grace Kenwright σε θέματα ναυτικού δικαίου.

 

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους ομιλητές για τις εξαιρετικές διαλέξεις τους.

 

Η εν λόγω Εκπαιδευτική Εκδρομή εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Διευθυντή του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δίκαιο και Οικονομία – Master in Law and Economics» Καθηγητή Παντελή Παντελίδη για διεθνή προβολή και ακαδημαϊκή δικτύωση.