Ανακοίνωση ορκωμοσίας - «Δίκαιο και Οικονομία» Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
17995
post-template-default,single,single-post,postid-17995,single-format-standard,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_non_responsive

Ανακοίνωση ορκωμοσίας

Ανακοίνωση ορκωμοσίας

Γίνεται γνωστό ότι η ορκωμοσία των αποφοίτων (με ανακήρυξη εως και 31/12/2021) του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ‘Δίκαιο και Οικονομία – Master in Law & Economics’ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 και ώρα 13.30 στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα (πρώην Ολυμπιακού Κλειστό Γυμναστήριο Άρσης Βαρών).

Η τελετή ορκωμοσίας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και ρυθμίσεις, βάσει της Κ.Υ.Α. «περί προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού Covid-19». Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους για την είσοδο στο χώρο της ορκωμοσίας, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης, είτε βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού μοριακού ελέγχου (εντός 72 ωρών), είτε βεβαίωση αρνητικού rapid test (εντός 48 ωρών) και αστυνομική ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.