Λονδίνο, Μάιος 2017 - «Δίκαιο και Οικονομία» Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
17612
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17612,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vss_responsive_adv,vss_width_768,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_non_responsive

Λονδίνο, Μάιος 2017

Tο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

«Δίκαιο και Οικονομία» του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Λονδίνο

21.05.2017-25.05.2017

Το Διατμηματικό Προγράμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δίκαιο και Οικονομία » του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργάνωσε με επιτυχία το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι στο Λονδίνο, το Μάιο του 2017.

Αναλυτικότερα, οι Εκπαιδευτικές Δράσεις του Μεταπτυχιακού «Δίκαιο και Οικονομία » στο Λονδίνο, Αγγλία:

  • Queen Mary University , Centre for Commercial Law Studies (CCLS)
  • Clyde & Co International Law Firm
  • Royal Courts of Justice

 

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν ουσιαστικές και χρήσιμες εμπειρίες από τον ακαδημαϊκό και τον επαγγελματικό χώρο με τις διαλέξεις που οργανώθηκαν ειδικά για το Τμήμα μας, στο Queen Mary University CCLS (Centre for Commercial Law Studies, Queen Mary University of London) και στη διακεκριμένη Διεθνή Δικηγορική Εταιρία  Clyde & Co.

 

Το εκπαιδευτικό ταξίδι πλαισιώθηκε με μια ολοήμερη ξενάγηση στο Royal Courts of Justice, και ολοκληρώθηκε με το legal tour, μια περιήγηση σε χώρους και κτήρια που σχετίζονται με το Νομικό Περιβάλλον.

 

Οι επιπρόσθετες και συνδυαστικές γνώσεις που έλαβαν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μέσα από ένα διαφορετικό πολυπολιτισμικό περιβάλλον και οι νέες γνωριμίες που δημιούργησαν αποτέλεσε το βασικό στόχο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δίκαιο και Οικονομία».

 

Η εν λόγω Εκπαιδευτική Εκδρομή εντάσσεται στο πλαίσιο ολοκλήρωσης των προσπαθειών της Διευθύντριας του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δίκαιο και Οικονομία» Καθ. Βικτώρια Πέκκα Οικονόμου για διεθνή προβολή, ακαδημαϊκή δικτύωση και νέες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.